MODERNÉ BÝVANIE V RUŽINOVE S DÔRAZOM NA KOMFORT, BEZPEČNOSŤ A SÚKROMIE

Cena:
dohodou
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Ružinov
Ulica: Štedrá
Kategória: Byty
Druh: 1 izbový byt
 
Podlahová plocha: 46 m2
Stav objektu: novostavba
Na poschodí: 1
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: 11119001222
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Máte sen o bývaní, kde môžete žiť v pohodlí, bezpečí a s výbornou dopravnou dostupnosťou? Rezidencia Štedrá vám poskytne toto všetko a ešte omnoho viac! 

Projekt Štedrá bude obsahovať 16 bytov na 4 podlažiach. 

Byty budú 1 a 2 izbové s premyslenými pôdorysmi. 

Energetická úspornosť – Rezidencia Štedrá bude vyhotovená v energetickom štandarde A, čo zabezpečí majiteľom bytom výraznú úsporu na účtoch za energie. 

Vnútrobloková komunitná záhrada - Pre rezidentov bude k dispozícii krásna vnútro bloková záhrada , kde si budete môcť oddýchnuť a tráviť čas so svojimi blízkymi.



Súkromie a bezpečnosť - Vaše súkromie a bezpečnosť sú naším najvyšším záujmom, preto je Rezidencia Štedrá v uzatvorenom areály s prístupom iba pre rezidentov a ich návštevy. 



Parkovacie státie - Parkovanie je bezproblémové, pretože Rezidencia Štedrá ponúka dostatok parkovacích miest pre všetkých majiteľov bytov v uzatvorenom areály. Zabezpečené sú aj parkovacie státia pre návštevníkov pred areálom. 



Premyslené pôdorysy bytov - Všetky byty disponujú výborným dispozičným riešením s efektívnym využitím každého m2. Ku každému bytu prislúcha pivničná kobka situovaná na rovnakom poschodí ako byt, čo znásobuje komfort jej užívania. 




Flexibilita vo všetkých smeroch - Lokalita projektu zabezpečuje výbornú dopravnú dostupnosť do centra mesta, ostatných mestských častí, ako aj napojenie na diaľničný obchvat vo všetkých smeroch.  


Projekt je situovaný v pokojnom „zabývanom“ prostredí mestskej časti Ružinov s kompletnou občianskou vybavenosťou a ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný komfortný život. V pešej dostupnosti sú potraviny, reštaurácie, kaviarne, fitness centrá, vonkajšie športoviská a mnoho ďalších možností na aktívne trávenie voľného času. 



Kompletné informácie na stránke www.stedra.sk alebo na telefónnom čísle 0940 607 143 

Maklér:

makler
Maklér:PhDr. Tomáš Šiffalovič
Telefón:0940607143
E-mail:siffalovic-ZVNC-ttre.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.